OneCo har sikret seg kontrakten på leveranse av elektro og tele til signalbygget nye Deichmanske bibliotek i Bjørvika i Oslo.

OneCo Elektro AS sikret seg en kontrakt med Kultur og Idrettsbygg Oslo KF for elektro og tele delen knyttet til byggingen av det nye Deichmanske hovedbiblioteket i Bjørvika i Oslo.

Kilde: OneCo

– Vi er stolte over å bli tildelt denne avtalen i hard konkurranse, og ser på tildelingen som en solid tillitserklæring fra Byggherren, sier regiondirektør Bård A. Nielsen i OneCo Elektro. Vi ser tildelingen som en bekreftelse på vår strategi om å fremstå som en effektiv og kostoptimal leverandør på alle typer installasjonsoppgaver med solid fokus på kvalitet i alle ledd i leveransene.  

Kultur og Idrettsbygg Oslo KF har valgt OneCo som samarbeidspartner på bakgrunn av pris, kvalitet og personell.  Nye Deichmanske hovedbibliotek er et signalbygg som lokaliseres rett ved operaen i Bjørvika, og utslagsgivende for kontrakten er det nok også at OneCo bringer inn et solid team med fersk og lignende erfaring fra den store T2-terminal utbyggingen på Gardermoen.