Rejlers har vunnet rammeavtale med Statnett. Rammeavtalen dekker oppgradering og rehabilitering av spenningsnivåer i eksisterende transformatorstasjoner samt nyetablering av en rekke nye stasjoner. (Illustrasjonsfoto: Rejlers)

Rejlers er et av fire selskaper som vant rammeavtale innen prosjekteringstjenester mot Statnetts transformatorstasjoner.

Kilde: Rejlers

Rammeavtalen dekker oppgradering og rehabilitering av spenningsnivåer i eksisterende transformatorstasjoner samt nyetablering av en rekke nye stasjoner. Alt dette til sammen vil bidra til å øke sikkerheten i det norske kraftsystemet.

– Dette er en av flere rammeavtaler vi har med Statnett og vi ser på den nye rammeavtalen som nok en tillitserklæring, sier Petter Arnesen, divisjonssjef i Rejlers.

Rammeavtalen er på to år med opsjon på ytterligere ett pluss ett år. Avtalen har en estimert verdi på mellom 150 og 200 millioner kroner pr. år, fordelt på fire selskaper.

– Rejlers har et av Norges bredeste fagmiljøer innen Elkraft og denne rammeavtalen gir oss en fin plattform for videre vekst i det norske markedet, sier Morten Thorkildsen, administrerende direktør i Rejlers Norge.                                                                  

Rejlers vant avtalen i samarbeid med; Dr. Techn. Olav Olsen, Astrup og Hellern, Grindaker, Høyer Finseth, NGI, Brekke og Strand Akustikk og ScanSurvey.

Om Stanett

Statnett er systemansvarlig i det norske kraftsystemet. Dette innebærer å drifte om lag 11 000km med høyspentlinjer og 150 stasjoner over hele landet. Driften overvåkes av en landsentral og tre regionsentraler. Statnett har også ansvaret for forbindelser til Sverige, Finland, Russland, Danmark og Nederland. Statnett er et statsforetak opprettet i henhold til Statsforetaksloven og eid av staten ved Olje- og energidepartementet.

Om Rejlers

Rejlers er en av de største tekniske konsulentvirksomhetene i Norden. Vi er 2 100 eksperter som arbeider med prosjekter innen jernbane, telecom, elkraft, elektro og energi. Hos oss møter du spesialiserte ingeniører med bredde, spisskompetanse, og ikke minst energi som skaper resultater! Vi kaller det Energized Engineering. Vi vokser og er i dag på over 80 steder i Norge, Sverige og Finland. Rejlers omsatte i 2015 for 1,9 milliarder kroner og aksjen er notert på Nasdaq Stockholm.