Her er meldingen Repvåg Kraftlag denne uka sendte ut til sine nettkunder.

Elverksjefen i Repvåg Kraftlag i Honningsvåg advarer kundene sine mot kraftselgere som sprer usann informasjon om kraftlaget.

– Repvåg Kraftlag er blitt kjent med at Norges Energi forteller våre nettkunder via SMS og telefonsamtaler at de har samarbeidsavtale med oss, uttaler elverksjef Oddbjørn Samuelsen i Repvåg Kraftlag i en melding på selskapets hjemmeside til kundene.

Samuelsen slår fast at kraftlaget ikke har noen slik samarbeidsavtale.

– Repvåg Kraftlag er pålagt ved lov å behandle alle kraftleverandører nøytralt og likt. Vi ønsker å advare deg som kunde mot kraftleverandører som bruker vårt gode navn og rykte til å lure deg til å tro at de har noen særavtale med Repvåg Kraftlag, sier han.

Repvåg Kraftlag SA er et nettselskap med konsesjonsområde som dekker Nordkapp og Måsøy samt deler av Porsanger og Kvalsund kommuner. Selskapet har om lag 4300 kunder og holder til i Honningsvåg i Finnmark.