Lyse går inn som sponsor i Tall Ships Races 2018 i Stavanger, her illustrert med et bilde fra et tilsvarende arrangement i Bergen i 2008. (Foto: Wikipeda)

Lyse AS går inn som prosjektsponsor for The Tall Ships Races 2018 Stavanger. – Vi gleder oss til å bli en del av dette storslåtte arrangementet, sier konserndirektør Ove Jølbo.

Kilde: Lyse

26. – 29. juli 2018 er Stavanger igjen vertskap for The Tall Ships Races, og nå har et av regionens viktigste selskap meldt seg på.

– Samfunnsansvar er en del av DNA-et i Lyse – og det er er en av de viktige driverne for samarbeidet vi nå inngår med The Tall Ships Races. Folkefesten og det mektige skuet av seilskutene som blir å se langs kysten fra Sirevåg til Stavanger er selvsagt en flott bonus, men kjernen handler om å sende unge medseilere til sjøs: for å komme fram til neste havn må du kunne heise seil, navigere og holde utkikk i baugen – kort sagt, lære å seile, sier Jølbo.

Lyse blir prosjektsponsor, og medseilerdeltakelse er en del av samarbeidet.

– Havet er som livet, det er storm og stille, lune viker og åpent hav – du må lære å takle det. Vi gleder oss stort til å bli en del av den store skutefesten, sier konserndirektøren.

Stavanger kommune og Stavangerregionen Havn står bak Tall Ships-arrangementet i Stavanger, og prosjektorganisasjonen er svært glad for å ha fått Lyse med om bord.

– Lyse er et moderne selskap som tar historien med seg inn i framtiden, slik vi også gjør med The Tall Ships Races. Det er spesielt gledelig at Lyse vil sende unge medseilere (15-25 år) med seilskutene som en del av sponsoratet, sier prosjektleder Knud Helge Robberstad.