Rejlers forlenger sin samarbeidsavtale med Grevig, markedsledende aktør innen sport og fritid i Norge, med tre nye år. (Illustrasjonsfoto: Gresvig)

Rejlers Embriq har vært leverandør av IT-tjenester til Gresvig siden 2003 og har nå inngått en ny 3 års avtale. Avtalen innbefatter tjenester innenfor blant annet plattform, nettverk og support/kundesenter (SPOC).

Kilde: Rejlers

 – Gresvig er en viktig kunde for oss og en vesentlig årsak til at vi i dag har en betydelig satsing innenfor Retailsektoren, sier Renè Eriksen, Direktør Operations i Rejlers Embriq. Vi kjenner hverandre godt etter å ha jobbet sammen helt siden 2003 og det er svært gledelig at vi nå er enige om å fortsette samarbeidet. Vi ser frem til å kunne gi Gresvig de verktøyene de trenger i et tøft marked, sier Eriksen.

IT gir konkurransekraft

– Gresvig er en markedsledende aktør innen sport og fritid i Norge gjennom varemerkene G-Sport, G-MAX og Intersport, og vi gjør mange grep for å øke vår konkurransekraft, sier Pål H. Rasmussen, adm. dir. i Gresvig. Vi tror gode kjøpsopplevelser i butikk og på nett er en vesentlig del av dette, og her spiller IT en viktig rolle. Etter en evaluering og nærmere forhandlinger har vi kommet frem til at vi er best tjent med å fortsette med Rejlers Embriq som leverandør, sier Rasmussen

Satser på Retail

– Retail er definitivt et av våre satsingsområder sier Thomas Pettersen, adm. dir i Rejlers Embriq. Vi er leverandør av kritiske it-tjenester til retailere med totalt ca 1800 butikker i Norden fordelt på elektronikk, sport, tekstil og optikk. Vår ambisjon er å ta en markedsledende posisjon i rollen som systemintegrator for bransjen. Vi ser frem til å kunne jobbe aktivt sammen med Gresvig med fokus på hvordan IT inngår i produksjonen av dynamiske og sømløse relevante kundeopplevelser, kostnadseffektivt og med lav risiko sier Pettersen.

Om avtalen

Tjenestene som i dag leveres er innenfor blant annet plattform, nettverk og SPOC. Avtalen gir Gresvig full fleksibilitet og skalerbarhet for alle tjenester og kapasiteter, og det er lagt inn felles ambisjoner om besparelser i avtaleperioden.