På sosiale medier har frustrerte kunder klart og tydelig gitt uttrykk for hva de mener om Agder Energi Nett etter de siste dagers strømbrudd. Det er ikke lett å ta alt på likestort alvor. (Foto: Agder Energi)

Å blottlegge seg for kritikk på sosiale medier er ingen spøk. Her er noen reaksjoner etter sist ukes strømbrudd på Sørlandet.

Det er Agder Energi Nett som denne gangen får så hatten passer fra folk som ikke legger handa i mellom når det gjelder å uttrykke hva de mener, både på godt og vond. Vi som følger strømforsyningen her i landet fra dag til dag setter selvfølgelig et bredere perspektiv på denne type hendelser. Det er ingen tvil om at nettselskapene tar stabil strømforsyning på største alvor.

Samfunnsansvar

Det er vel snart på tide at Agder Energi Nett tar på alvor det samfunnsansvaret det har hatt og fremdeles har.

Hvis vi går noen 10år tilbake så hadde vi adskillig mere snø
med langt færre strømbrudd, hvorfor ?
Før effektivisering og linjebefaring med helikopter og fokus på innsparinger pga utbytte var de største fokus for bedriften
strømnettet.
Det var folk ute hele året å ryddet langs linjer for
å unngå at trær falt over å forårsaket strømbrudd.

Nå for tiden tåler ikke strømnettet 10-20 cm med snø før det fører til ustabiltnett med strømutkoblinger opp til flere ganger daglig, samt at folk er uten strøm i dagevis.

Slik vi har det i dag er uakseptabelt.

Skitt-støvel

Administrerende direktør Svein Are Folgerø i Agder Energi Nett, er en ubrukelig skitt-støvel og hele styret med. Han ljuger så det renner. Bare for å fylle egne lommer. 
Jeg sier det igjen. Mafia !!!!!!

Lovpålagt oppgave

På an igjen. Strømmen ryker fordi trær vokser over linjene, ikke fordi det snør eller blåser. Agder energi nett AS som har ansvar for å vedlikeholde linjene og levere kraften går med rekordoverskudd. 353 millioner i overskudd i 2016. Kundene må smøre seg med tålmodighet før de får strømmen tilbake, forrige gang gikk det en uke til sistemann hadde strøm.

Hva med å bruke de 353 millionene til å kappe ned de forbanna trærne til våren slik at dere kan gjøre deres lovpålagte oppgave å levere strøm til kundene også på vinteren?

Bake kake

Noen må bake svære kaker til disse høyspentfolka. For en drittjobb det må være

Hæh?

Dagens kommentar: Tidligere i menneskenes historie var det antageligvis aldri store snømengder. 
For Administrerende direktør i Agder Energi nett mener at på grunn av «de klimaendringer som vi ser nå» vil slike ting vil bli hyppigere og hyppigere. Hæh?