Som sjef for Lyse Dialog skal nytilsatte Astrid Rebekka Norheim bygge relasjoner med kundene til konsernet. (Foto: Lyse)

Lyse Dialog har ansvar for all kundekontakt i Lyse og er konsernets ansikt utad. Nå er selskapets nye leder ansatt. Hun heter Astrid Rebekka Norheim, er født i 1976, og kommer fra stillingen som Direktør for investeringstjenestevirksomheten i SpareBank 1 SR-Bank. Selv om produktene og tjenestene i bank og i Lyse er forskjellige, tror Norheim at kundenes krav til respons, service og tilgjengelighet er ganske like.

KIlde: Lyse

– Å sørge for at det er enkelt å være kunde betyr for meg at vi i tillegg til å håndtere henvendelser, også har en læringssløyfe som bidrar til å forbedre informasjonsflater og prosesser slik at kundeopplevelsen stadig forbedres. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgavene som venter i Lyse Dialog. Etter å ha jobbet innen finans i et lokalt konsern i flere år, ser jeg frem til å bli kjent med Lyse, kulturen, de ansatte og mulighetene som ligger foran oss, sier Norheim, som tiltrer stillingen i august.

Konserndirektør i Lyse og styreleder i Lyse Dialog, Toril Nag, er svært fornøyd med ansettelsen.
– Kundeservice er svært viktig for Lysekonsernet – og et område som er preget av økende forventninger fra kundene og rask teknologisk utvikling. Dette stiller høye krav til medarbeidere og ledere. Vi har vunnet mange utmerkelser for kvaliteten på vår kundeservice – men vi kan bli enda bedre, og strekker oss hver dag for å gi kundene våre god service.  Jeg gleder meg over at vi har fått ansatt en dyktig og erfaren leder som virkelig brenner for de gode kundeopplevelsene. Vi ønsker Astrid velkommen med på laget, sier Toril Nag.

Bio:
Astrid Rebekka Norheim (f. 1976) kommer fra stillingen som Direktør for investeringstjenestevirksomheten i SpareBank 1 SR-Bank, og har sittet i ledelsen for personmarked. Hun har gjennom sin karriere i konsernet hatt flere lederstillinger, blant annet ansvaret for Kundesenter personmarked. Norheim er utdannet innen økonomi og ledelse fra BI.