Energiveteran Magne Heimvik har takket ja til å bli ny styreleder i BKK Nett. (Foto: Sunnhordland Kraftlag)

Magne Heimvik har takket ja til å bli ny styreleder i BKK Nett.

Kilde: BKK Nett

Heimvik har lang erfaring, og har innehatt mange sentrale verv og posisjoner i bransjen. Han var administrerende direktør og konsernsjef i Sunnhordland Kraftlag i 20 år før han gikk av med pensjon i 2018. Heimvik har også tidligere sittet i styret for BKK Nett.

– BKK Nett har en offensiv strategi og ambisiøse mål. Det er mye spennende på gang der. Jeg gleder meg til å få lov til å bidra i arbeidet med det grønne skiftet og elektrifisering, der infrastruktur spiller en viktig rolle, sier Heimvik.

– Jeg er veldig fornøyd med at Magne Heimvik har takket ja til å bli styreleder i BKK Nett. Han sitter på mye verdifull erfaring og kunnskap. Han er både en strateg og en brobygger, sier konsernsjef i BKK, Jannicke Hilland.

– Nettselskapene står foran store endringer, og her blir Magne Heimviks erfaringer og personlige egenskaper viktige for oss. Jeg ser frem til å samarbeide med han, sier Wenche Teigland, administrerende direktør i BKK Nett.

Om BKK
Energi- og infrastrukturselskapet BKK har sine røtter og sin virksomhet på Vestlandet. Konsernets hovedaktiviteter er vannkraftproduksjon, energiomsetning og infrastruktur til strøm og fiber.

BKK Nett har 220 000 nettkunder og et strømnett på 16 500 kilometer. Selskapet er en av Norges største distributører av elektrisk energi, og bygger og utvikler et fremtidsrettet strømnett i takt med samfunnsutviklingen på Vestlandet.