Stig Tore Laugen, kommunikasjonsdirektør i TrønderEnergi. Foto: TrønderEnergi

Stig Tore Laugen er ansatt som ny konserndirektør for kommunikasjon og samfunnsansvar i TrønderEnergi.

42-åringen kommer til TrønderEnergi fra BN Bank, hvor han er kommunikasjonsdirektør, og sitter i bankens ledergruppe.

– Jeg er meget fornøyd med å få Stig Tore til TrønderEnergi. Han har solid erfaring og en unik kompetanse fra media, kommunikasjon og næringsliv. Jeg er helt sikker på at han har mye å tilføre til både TrønderEnergi og fornybarnæringen, sier konsernsjef Ståle Gjersvold i TrønderEnergi i en pressemelding.

Laugen har vært i BN Bank siden mars 2015. I åtte år før det var han journalist i Dagens Næringsliv med base Trondheim. Fra 1999 til 2007 var han journalist i VG og NTB, i Oslo. Laugen kommer fra Røra og bor på Frosta, begge i Trøndelag.

– Muligheten som dukket opp i TrønderEnergi, kunne jeg ikke si nei til. Å få jobbe med grønn energi, verdiskaping, kommunikasjon og samfunnsansvar på den måten jeg nå får, er helt unik, sier Stig Tore Laugen.

Han erstatter Bengt Eidem som går inn i ledelsen i det nye strømnettkonsernet som TrønderEnergi, NTE og KLP etablerer sammen. 

Laugen begynner i den nye jobben rundt 1. juli.