Hafslund Netts sjef Kristin Lian blir sjef for det sammene

Skal lede det sammenslåtte nettselskapet.

Kristin Lian har vært i Hafslund Nett i 20 år, de seks siste årene som administrerende direktør for nettselskapet. 

– Jeg er både glad og takknemlig for å få denne muligheten, og gleder meg veldig til å bli bedre kjent med Eidsiva Nett, sier Lian i en melding fra Hafslund Nett.

På plass fra nyttår

Formelt vil hun være på plass som leder fra nyttår, men allerede fra neste uke vil hun involvere seg i integrasjonsprosessen, og arbeidet med å legge rammene for hvordan det nye nettselskapet skal se ut.

– Vi står foran en høst hvor det kommer til å skje veldig mye. Det blir krevende, men først og fremst veldig spennende, sier Lian.

Konsernsjef Øistein Andresen er fornøyd med at ny leder for det fusjonerte nettselskapet nå er på plass.

– Det har vært en god prosess, med forankring i begge selskaper. Kristin har ledet Norges største nettselskap siden 2013 og før det hatt mange forskjellige stillinger på ulike nivåer i Hafslund Nett. Hun kan derfor nettvirksomheten fra A til Å, og jeg er trygg på at det blir en god løsning, sier Andresen.

Skal jobbe på Hamar

At lederen av det nye nettselskapet nå er på plass gjør at Eidsiva kan gå videre i arbeidet med å integrere de to selskapene Hafslund Nett og Eidsiva Nett til ett nettselskap.

–  Vi har en stor jobb som ligger foran oss, men jeg er sikker på at Kristin er den rette til å lede selskapet sammen med alle de dyktige medarbeiderne i Hafslund Nett og Eidsiva Nett, sier Øistein Andresen ifølge en melding fra Eidsiva.. 

Nettdirektør i Eidsiva Nett, John Marius Lynne, blir viseadministrerende direktør i det nye nettselskapet.

Begge vil ha arbeidssted Hamar.

Det var Montel som først omtalte saken.