Ketil Tømmernes. Arkivfoto: BKK Enotek

BKK Nett og BKK Enotek får nye konstituerte administrerende direktører.

Ketil Tømmernes er konstituert som administrerende direktør i BKK Nett fra og med 21. november 2019. Tømmernes har de siste fire årene vært administrerende direktør i BKK Enotek, og har bred ledererfaring fra bl.a. Statoil, Enwa PMI og idretten, skriver BKK i en melding på sin nettside.

Tømmernes konstitueres etter at Wenche Teigland nylig ønsket å fratre som øverste leder for BKK Nett. Som leder for nettselskapet vil Tømmernes bli del av BKKs konsernledelse.

For å unngå rollekonflikt har Ketil Tømmernes valgt å si opp sin stilling i BKK Enotek. Helge Rysjedal er konstituerte som administrerende direktør for BKK Enotek. Rysjedal har jobbet tett med Tømmernes det siste året, som divisjonssjef for ressurs og marked. Helge Rysjedal har over 20 års erfaring fra Siemens gjennom arbeid innen landbasert industri samt olje og gass, før han kom til BKK Enotek i 2018.

Begge de to stillingene som administrerende direktører vil innen kort tid bli lyst ut, skriver BKK.