Svein Erik Svarte. Foto: NTE Elektro

Svein Erik Svarte er ansatt som daglig leder.

Det skriver selskapet i en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å starte, for jeg kjenner både de ansatte og markedet godt. Med 250 ansatte er vi et sterkt lag i dag. Og sammen skal vi utvikle oss slik at vi er en ledende en ledende aktør i Midt-Norge også i fremtiden, uttaler Svein Erik Svarte i meldingen.

Svarte har lang fartstid i bransjen. Han startet som elektrikerlærling i NTE i 1981, og har siden hatt en rekke fag- og lederstillinger i NTE Elektro.

Han har også fem år som lærer i elektrofag ved Egge videregående, og hadde ansvar for etablering av EFONT, elektrofagenes opplæringskontor på Steinkjer. I tillegg har han vært i styret i bransjeorganisasjonen Nelfo både regionalt og nasjonalt i en årrekke. Svein Erik Svarte har også utdanning innen ledelse og HR-området, og har de siste to årene vært HR-leder i NTE-konsernet.

NTE Elektro hadde i fjor en omsetning på 375 millioner kroner.