Kari-Anne Landro (43) blir leder for operasjonssenter i BKK Nett og en av sju nye sjefer. Foto: BKK Nett

Stor omorganisering.

– Ansettelsene er første steg i byggingen av et stort, nettselskap på Vestlandet. Vi snakker ikke om BKK som har blitt litt større. Vi skal bygge et nytt selskap. Her får vi en ledergruppe med solid erfaring innen strømnettet, og noen med spennende erfaringer fra andre bransjer. Ledergruppen vil representere hele Vestlandet, sier konstituert leder av BKK Nett, Ketil Tømmernes, i en pressemelding.
De syv er:

Atle Isaksen (42), leder for nettforvaltning og utvikling.
Er i dag divisjonssjef netteier i Sogn og Fjordane Energi (SFE). Har jobbet 16 år i SFE Nett blant annet med prosjektering, prosjektledelse og som avdelingsleder. Har forvaltningsansvaret for alle nettrelevante driftsoppgaver og investeringer. Han er sivilingeniør i elkraftsteknikk fra NTNU. Isaksen bor i Florø.

Kjell Ove Skarsbø (46), leder digitale tjenester.
Kommer fra stillingen som sjefsarkitekt i TV2, hvor han har ledet arbeidet innen utvikling, integrasjon, løsningsdesign og teknologivalg.

Kari-Anne Landro (43), leder for operasjonssenter.
Er ordfører for Høyre i Sund kommune fram til kommunesammenslåing 1. januar. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og har lang erfaring fra Statoil og Aker.

Arild Fleten (46), leder for region nord, Førde.
Er i dag konstituert direktør for Sunnfjord Energi. Nettsjef i Sunnfjord Energi fra 2015 til 2019. Utdannet sivilingeniør fra NTH, og har jobbet som forsker og prosjektleder i Marintek/Sintef. Sitter i styret til Valider, er styreformann i Etrygg.

Randi Ekehaug (57), leder for region midt, Knarvik
Er i dag divisjonssjef i BKK Nett, og har sittet i ledergruppen siden 2004. Utdannet ingeniør elkraftteknikk med videreutdanning innen økonomi, organisasjon og ledelse.

Truls Reed Tystad, (49), leder for region sørvest, Bergen
Har lang erfaring fra BKK. Har vært seksjonssjef for materiell og opplæring, kraftoverføring samt seksjonssjef for region nord i BKK. Er utdannet ingeniør.

Hermann Skromme (32), leder for region sørøst, Dimmelsvik
Er daglig leder av BKK Kvinnherad. Har jobbet ti år i Kvinnherad Energi, fire år som montør og seks år som ingeniør.