Line Drange Ruud. Foto: Glitre Energi

Glitre Energi Produksjon har ansatt Line Drange Ruud som ny kraftverkssjef.

Drange Ruud er i dag seksjonsleder for bygg og mekanisk i Glitre Energi Produksjon, og har tidligere vært prosjektleder i samme selskap.

Hun vil tiltre stillingen som kraftverksjef/avdelingsleder for drift og vedlikehold 1. februar, da nåværende kraftverkssjef Terje Økland etter eget ønske går inn i en annen stilling i selskapet, skriver Glitre Energi Produksjon i en pressemelding. 

– Line er faglig sterk og har de riktige personlige egenskapene som er viktige for stillingen. I tillegg kjenner hun både kraftverkene og organisasjonen vår godt. Jeg tror hun vil bidra veldig positivt i denne rollen, og jeg ser fram til å få Line inn i ledergruppen vår i produksjon, sier administrerende direktør Erik Andersen i Glitre Energi Produksjon i meldingen.

Drange Ruud har vært ansatt i Glitre Energi siden 2012. Før det jobbet hun i konsulentbransjen hos Sweco. Hun er utdannet sivilingeniør i produktutvikling og maskin fra NTNU.