Ketil Tømmersnes (t.v.), her sammen med styreleder Magne Heimvik i BKK Nett, overtar som administrerende direktør i selskapet. Foto: BKK

Ketil Tømmernes er ansatt som administrerende direktør i BKK Nett.

Tømmersnes får ansvaret for 250.000 strømkunder og 27.500 kilometer strømnett på Vestlandet, i et av landets største nettselskap. I løpet av våren blir nettselskapene i Sunnfjord og Kvinnherad fusjonert inn i BKK. Selskapet vil da transportere strøm til vestlendinger i 19 kommuner, ifølge en pressemelding fra BKK.

Ketil Tømmernes er utdannet ingeniør og økonom, i tillegg til utdanning innen strategisk ledelse. Han har hatt ledende stillinger iblant annet Hydro, Statoil, Enwa PMI og idretten. Han har vært konstituert i stillingen siden november.

– Med Ketil Tømmernes er strømnettet i de beste hender. Han kjenner BKK og Vestlandet godt, blant annet gjennom å ha ledet entreprenørselskapet BKK Enotek i flere år, sier BKKs konsernsjef Jannicke Hilland.