Foto: Sun Investment Group

I 2019 økte produksjonen fra solenergianlegg i EU med 16,7 GWh, som er 104 prosent mer sammenlignet med 2018.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Med en tilvekst på 784 MW har Polen nesten firedoblet sin solkraftproduksjon på et år. De som øvrig har bidratt mest til økningen er Spania (4,7 GW), Tyskland (4 GW), Nederland (2,5 GW) og Frankrike (1,1 GW), ifølge en pressemelding fra Sun Investment Group.
Artikkelen er 40 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.