Daglig leder Rolf Iver Mytting Hagemoen i Norsk Varmepumepforening.

Advarer samtidig mot at fjerning av elavgiften kan føre til konkurser innen varmepumper, solkraft og energieffektivisering.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

– Doblet Enova-støtte kan bidra til å sikre arbeidsplasser, understreker Rolf Iver Mytting Hagemoen i Norsk Varmepumpeforening i en pressemelding. Flere tusen arbeidstakere er sysselsatt i bedrifter som leverer varmepumper, ventilasjonsanlegg, solenergi og andre tiltak for energieffektivisering i boliger. Mange av dem trues ifølge Hagemoen av permitteringer og oppsigelser.
Artikkelen er 49 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.