Daglig leder Rolf Iver Mytting Hagemoen i Norsk Varmepumepforening.

Advarer samtidig mot at fjerning av elavgiften kan føre til konkurser innen varmepumper, solkraft og energieffektivisering.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

– Doblet Enova-støtte kan bidra til å sikre arbeidsplasser, understreker Rolf Iver Mytting Hagemoen i Norsk Varmepumpeforening i en pressemelding. Flere tusen arbeidstakere er sysselsatt i bedrifter som leverer varmepumper, ventilasjonsanlegg, solenergi og andre tiltak for energieffektivisering i boliger. Mange av dem trues ifølge Hagemoen av permitteringer og oppsigelser.
Artikkelen er 49 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..