turbin
Foto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

«Om dette stopper opp, blir det umulig å få anleggene i drift, og allerede ser vi betydelige forsinkelser og tap grunnet situasjonen», skriver Siemens Gamesa.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I et brev til Olje- og energidepartementet og Justis- og beredskapsdepartementet oppfordrer vindkraftorganisasjonen Norwea departementene til sammen å finne frem til en løsning som legger til rette for at personnel som arbeider på vindparker skal få reise inn i landet. I brevet til departementene, som Energiteknikk har sett, framholder Norwea at det...
Artikkelen er 91 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.