BKKs hovedkontor i Bergen.
Foto: BKK

Får støtte fra Energi Norge.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Fylkesmannen i Vestland har i en klagesak fattet vedtak om at BKK AS er omfattet av offentlighetsloven. BKK er uenig i beslutningen, og mener den har så store negative konsekvenser at selskapet vil ha saken opp for domstolen. Bransjeorganisasjonen Energi Norge stiller seg bak søksmålet fra BKK fordi den mener saken er...
Artikkelen er 59 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.