Kathrine Kleveland, leder i Nei til EU.
Foto: Nei til EU

Nei til EU vil vurdere anke til Høyesterett.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Lagmannsretten har avvist Nei til EUs søksmål mot staten i forbindelse med saken om Stortingets Acer-vedtak var grunnlovsstridig. Nei til EU vil nå gjennomgå kjennelsen for å vurdere anke til Høyesterett, skriver Nei til EU i en pressemelding. I oktober i fjor avviste Oslo tingrett Nei til EUs søksmål om grunnlovsmessigheten bak Stortingets Acer-vedtak....
Artikkelen er 70 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.