Erlend Jordal har tiltrådt engasjement som politisk rådgiver for olje- og energiminister Tina Bru.
Foto: Høyre

Erlend Jordal (40) er engasjert som politisk rådgiver for olje- og energiminister Tina Bru.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

[abform_energi]
Erlend Jordal kommer fra Stavanger, med bred bakgrunn fra lokal- og fylkespolitikken i Rogaland. Han har blant annet vært formann i Stavanger Høyre og formann i Rogaland Unge Høyre, og har vært medlem av Stavanger kommunestyre og fylkestinget i Rogaland siden 2007. Jordal har studert samfunnsvitenskap ved Whittier College i...
Artikkelen er 82 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.