Energiminister Tina Bru.
Foto: Øyvind Lie

Først må det høstes erfaringer fra virkningene på kraftsystemet, ifølge OED.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Oppdatert med kommentar fra NorthConnect. Olje- og energidepartementet har informert NorthConnect om at det ikke er tilstrekkelig grunnlag for å fatte vedtak i konsesjonssaken. Først må det høstes erfaringer fra virkningene på kraftsystemet av de to kablene som er under bygging, skriver OED i en pressemelding. Norges vassdrags- og energidirektorat...
Artikkelen er 513 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.