I den kritiske korona-situasjonen reduserer DSB sine tilsynsaktiviteter.
Foto: Tore Halvorsen

DSB reduserer sine tilsynsaktiviteter som følge av korona-epidemien.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

[abform_energi]
Det lokale eltilsyn (DLE) er bedt om å innstille alle former for tilsynsarbeid som medfører smittespredning. DSB har sendt informasjon om dette til alle nettselskapene, ifølge en pressemelding fra DSB. Nettselskapene skal fortsatt ivareta pliktene de har utover tilsynsarbeidet som eksempelvis svare henvendelser fra publikum, behandle bekymringsmeldinger, følge opp uhell og henvendelser...
Artikkelen er 71 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.