Eliaden arrangeres annenhvert år på Lillestrøm.
Foto: Eliaden

Styret i Elektroforum, som eier Eliaden, har besluttet å flytte Eliaden til 12. - 14. januar 2021.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

– Vi har fortløpende vurdert situasjonen, og vi har hele veien vært klare på at helserisiko kommer først. Hele den elektrotekniske bransjen står sammen for å hindre mer smitte av Covid-19. Vi er stolte over å være en del av en bransje som er i beredskap, og som er med...
Artikkelen er 79 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.