Olje- og energidepartementet mener det må høstes erfaringer fra de to kablene som er under bygging før det kan fattes vedtak om NorthConnect.
Foto: Statnett

KS Bedrift Energi er derimot fornøyd.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

– Det er svært skuffende for norsk fornybarnæring at energiministeren ut fra situasjonen i Stortinget ikke gir konsesjon til et lønnsomt klimaprosjekt, som vil bidra til stor verdiskaping i Norge og derved økt velferd. Det er ingen vektige grunner til å vente, noe NVEs analyser har vist, sier administrerende direktør Knut Kroepelien...
Artikkelen er 115 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.