-Boligeiere som er påvirket av koronasituasjonen, trenger ikke å stresse med å bli ferdig til april, sier Øyvind Leistad, markedsdirektør i Enova.

Enova forlenger støtten til luft-vann-varmepumpe og avtrekksvarmepumpe med tre måneder.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Enova har tidligere varslet at støtten til luft-vann-varmepumpe og avtrekksvarmepumpe avvikles 1.april og at flere andre støttesatser reduseres samtidig. På grunn av koronasituasjonen har Enova nå valgt å utsette disse endringene til 1.juli, ifølge en pressemelding fra Enova. – Vi har mottatt flere henvendelser fra boligeiere som på grunn av forsinkelser av...
Artikkelen er 135 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.