Mange entreprenører i kraftbransjen rammes av lokale karanteneregler for å hindre korona-smitte
Foto: Otera

– De lokale bestemmelsene har skapt store utfordringer.

  • Tekst logo
  • Atle Abelsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknikk har skrevet, skaper et vell av lokale karanteneregler rundt om i landet problemer for kraftselskapene, som kommer på toppen av tiltakene de må gjøre for å hindre selve koronasmitten. Administrerende direktør Alf Egil Husby hos On Energi forteller at de er sterkt berørt av koronasituasjonen.
Artikkelen er 49 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.