Hafslund E-CO-sjef Finn Bjørn Ruyter viste i fjor høst statsminister Erna Solberg Vamma 12. Bak bærer statssekretær og tidligere Energi Norge-sjef Oluf Ulseth statsministerens veske.
Foto: Øyvind Lie

I Energi Norge.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Valgkomiteen i Energi Norge har innstilt konsernsjef Finn Bjørn Ruyter i Hafslund E-CO som ny styreleder etter Lyse-sjef Eimund Nygaard, som har sittet i en periode på fire år. Det skriver bransjeorganisasjonen i på sin nettside. Komiteen har også innstilt tre nye styremedlemmer: Konsernsjef Liina Veerme i SKS, som skal erstatte Bjarne Slapgard i Gudbrandsdalen...
Artikkelen er 120 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.