Kraften som brukes i Equinors LNG-anlegg på Melkøya ved Hammerfest, genereres i gassturbiner (bildet).
Foto: Peter Tubaas/ABB

Konseptvalget utsatt fra april til november.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknkk tidligere har omtalt, har Equinor planer om å elektrifisere LNG-anlegget på Melkøya ved Hammerfest. I den forbindelse inngikk Equinor en avtale med Statnett om utredning av nettiltak for del- eller fullelektrifisering. Ifølge avtalen skulle Equinor gjøre sitt konseptvalg (DG2) i april i år. «Equinor har nå informert Statnett om at...
Artikkelen er 326 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.