Foto: Nord Pool

NVE foreslår at Nord Pool blir en del av kraftforsyningens beredskapsorganisasjon (KBO).

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Den jobben Nord Pool gjør med å sette pris og volum som gir likevekt mellom tilbud og etterspørsel av kraft, er viktig for systemdriften, og Nord Pool har derfor en nøkkelrolle i det nordiske kraftmarkedet, påpeker NVE i en melding på sin nettside – I det norske kraftsystemet er markedsplassen svært...
Artikkelen er 400 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.