Vamma 12.
Foto: Hafslund E-CO

Som følge av koronakrisen.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

«Som følge av stor usikkerhet rundt de langsiktige effektene av koronaviruset og kraftprisutviklingen, har styret besluttet å ikke fremme forslag til utbytte for 2019 i ordinær generalforsamling. Styret vil fortløpende vurdere omstendighetene i markedet og konsernets økonomiske stilling, og vil komme tilbake med forslag om tilleggsutbytte for regnskapsåret 2019 i...
Artikkelen er 97 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.