Foto: Multiconsult

Svenske Vattenfall og det nederlandske selskapet K3 har inngått samarbeidsavtale om å utvikle solkraftparker på land og til havs.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Solkraftparkene skal etableres på arealer eid av markedsutviklingsselskapet K3. I tillegg til landbaserte solparker er planen å bygge flytende varianter, ifølge en pressemelding fra Vattenfall. K3 kommer til å benytte en del av den produserte energien i egen virksomhet, mens Vattenfall får disponere en andel til å forsyne sine egne kunder, opplyses...
Artikkelen er 111 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.