Foto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

Sogn og Fjordane Energi AS har gjort investeringsvedtak for Lutelandet vindkraftverk i Fjaler kommune i Sunnfjord.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Vindkraftverket vil årlig produsere ca. 150 GWh.  SFE har inngått kontrakt med Nordex Energy GmbH om levering av vindkraftturbiner og med Stangeland Maskin AS om bygging av infrastruktur, skriver selskapet i en børsmelding. Lutelandet vindkraftverk på om lag 150 GWh skal bygges og driftes av selskapet Lutelandet Energipark AS, som er heileid av...
Artikkelen er 54 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.