Bildet er tatt i en tidligere fase av byggingen av Østerbø kraftverk. Det er i ferd med å ferdigstilles, men tørrtesting av turbinen måtte utsettes fordi folk fra Østlandet ikke kom inn i gamle Sogn og Fjordane fylke på grunn av karantenereglene. Foto: SFE

Hele 60 prosent av Energi Norges medlemsbedrifter har byggeprosjekter som nå forsinkes av smitteverntiltak.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Det viser en NHO-undersøkelse som ble gjennomført fredag i forrige uke, skriver Energi Norge på sin nettside. Både nettselskaper og kraftprodusenter er rammet. Som Energiteknikk har omtalt, har både Hafslund E-CO og SFE opplevd problemer med kommunale karanteneregler.
Artikkelen er 42 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på "kjøp abonnement", ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..