Også på lang sikt.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Kraftprisen ble redusert både Norge og Norden i uke 11 sammenlignet med uka før. Norge hadde den laveste ukeprisen hittil i år, med en gjennomsnittlig kraftpris på 9,8 øre/kWh. Kontrakten for 3. kvartal i år for nordisk kraft ble ifølge NVE handlet til 14,7 øre/kWh, går det fram i NVEs ukentlige...
Artikkelen er 280 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.