KS Bedrift skifter navn til Samfunnsbedriftene. Foto: KS Bedrift

Skifter navn.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Tirsdag 31. mars skifter arbeidsgiverorganisasjonen KS Bedrift navn til Samfunnsbedriftene. Organisasjonen har 550 medlemmer, og energibedriftene er samlet i KS Bedrift Energi. KS Bedrift ble opprettet som en del av kommunesektorens organisasjon KS i 2001. Siden 2014 har imidlertid KS Bedrift vært en selvstendig organisasjon med ansvar for egne tariffavtaler....
Artikkelen er 157 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..