KS Bedrift skifter navn til Samfunnsbedriftene.
Foto: KS Bedrift

Skifter navn.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Tirsdag 31. mars skifter arbeidsgiverorganisasjonen KS Bedrift navn til Samfunnsbedriftene. Organisasjonen har 550 medlemmer, og energibedriftene er samlet i KS Bedrift Energi. KS Bedrift ble opprettet som en del av kommunesektorens organisasjon KS i 2001. Siden 2014 har imidlertid KS Bedrift vært en selvstendig organisasjon med ansvar for egne tariffavtaler....
Artikkelen er 157 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.