NHO-sjef Ole Erik Almlid vil ha koronaloven som ris bak speilet hvis kommunene ikke følger karantene-veilederen.
Foto: Fra Helse- og omsorgsdepartementets overføring

Men hvis karanteneveilederen ikke følges, vil NHO-sjef Ole Erik Almlid bruke koronaloven.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Som Energiteknikk har omtalt i en rekke saker, sliter både de som bygger kraftverk og kraftlinjer med en rekke lokale karanteneregler, som hindrer arbeiderne i å komme fram til arbeidsstedet. Søndag ettermiddag la næringsminister Iselin Nybø og helse og omsorgsminister Bent Høie fram den varslede nasjonale veilederen om bruk av kommunale karantene- og innreiseregler. Tiltak som rammer kritiske...
Artikkelen er 105 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.