Det haster for LinjePartner med å få starte å bygge linje i Tysvær og på Buheii.
Foto: LinjePartner/Comrod

Venter på konsesjonsvedtak på Buheii og i Tysvær, advarer mot sertifikatskvis og skrinleggelse.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

LinjePartner AS og GrunnPartner AS ble i oktober i fjor innstilt til kontrakt om å bygge høyspentledningene fra Buheii Vindpark i Agder og Tysvær Vindpark i Rogaland og ut på sentralnettet. Arbeidet skulle etter planen startet i desember. Det skjkedde ikke.
Artikkelen er 42 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.