kroepelien
Energi Norges administrerende direktør Knut Kroepelien. Foto: Caroline Roka
Foto: Caroline Roka

Energi Norge legger forslaget om statlig garantiordning på vent.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Utvidet med kommentar fra Distriktsenergi. Regjeringen kunngjorde fredag at den vil opprette en ordning som skal hjelpe bedrifter med å dekke faste kostnader, som for eksempel strømregningen. Energi Norge kaller det en god og treffsikker løsning. – Vi mener den kompensasjonsordningen regjeringen legger opp til nå, vil løse akutte betalingsproblemer...
Artikkelen er 345 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.