Energi Norge-sjef Knut Kroepelien. Foto: Caroline Roka

Energi Norge legger forslaget om statlig garantiordning på vent.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Utvidet med kommentar fra Distriktsenergi. Regjeringen kunngjorde fredag at den vil opprette en ordning som skal hjelpe bedrifter med å dekke faste kostnader, som for eksempel strømregningen. Energi Norge kaller det en god og treffsikker løsning. – Vi mener den kompensasjonsordningen regjeringen legger opp til nå, vil løse akutte betalingsproblemer...
Artikkelen er 345 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..