Multiconsults hovedkontor på Skøyen i Oslo.
Foto: Ssolbergj/Wikimedia Commons

Og dropper utbytte.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Multiconsult kunngjorde i en børsmelding onsdag kveld at de har varslet permittering av om lag 35 av sine ansatte i Norge. «Det er ventet at antallet permitterte vil øke de neste ukene», ifølge meldingen. Årsaken er korona-pandemien.
Artikkelen er 38 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.