Regjeringen, her ved statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie, holdt tirsdag pressekonferanse om videre tiltak i håndteringen av korona-pandemien.
Foto: Jan Richard Kjelstrup/Arbeids- og sosialdepartementet

Kommunale karantene-regler har stanset arbeid på kraftverk.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknikk har skrevet, har ulike kommunale karanteneregler mot koronasmitte gjort at det vanskelig for folk som bygger kraftverk å komme seg på jobb. Blant annet kom ikke folk fra Østlandet inn i Høyanger kommune for å tørrteste turbinen i Østerbø kraftverk, som er i ferd med å bli ferdigstilt.
Artikkelen er 49 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.