Silje Ask Lundberg, leder i Naturvernforbundet.
Foto: Naturvernforbundet

Kritisk til Norweas motkonjunktur-forslag.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Som Energiteknikk skrev torsdag, foreslår Norsk vindkraftforening (Norwea) rask saksbehandling av vindkraftklager for å hjelpe Norge ut av den økonomiske krisen som korona-pandemien vil føre til. Norwea understreker samtidig at behandlingen må være både forsvarlig og grundig, men det er ikke nok til å berolige Naturvernforbundet.
Artikkelen er 48 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.