Strømsalgsvirksomheten til Nord Østerdal Kraftlag (NØK) går inn i Kraftriket.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Det lokale navnet i det nye området er Kraftriket Østerdalen, opplyser Kraftriket i en pressemelding. Kraftriket har etter fusjonen til sammen 50.000 strømkunder. Med fire nye ansatte fra NØK har selskapet ansatte fordelt på kontorer i Hønefoss, Fagernes, Vikersund og Tynset.
Artikkelen er 44 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.