Norgesnett tar i bruk GIS-verktøyet ArcGis for å effektivisere og kvalitetssikre jobben med å rydde skog.
Foto: iStock

Norgesnett vil ta i bruk et nytt GIS-verktøy for å effektivisere og kvalitetssikre skogsryddingsjobben til nettselskapet.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

Programvarehuset Powel vil hjelpe Norgesnett med å bygge opp løsningen, slik at de får oversikt over hva som er ryddet og hva som skal ryddes. I tillegg skal løsningen gi mulighet til å få et prisestimat for skogsryddingsjobben på kort og lang sikt, ifølge en pressemelding fra Powel. Nettselskap opererer over store...
Artikkelen er 147 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.