Med henvisning til koronatiltakene ber Norsk Fjernvarme om en statlig garantiordning for fjernvarmekundene. Her illustrert med AkershusEnergipark på Lillestrøm.
Foto: Tore Halvorsen

Uenig i Energi Norges forslag.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I et brev til Finansdepartementet ber Norsk Fjernvarme om en tidsbegrenset statlig garantiordning for å sikre fortsatt fjernvarmeforsyning til kunder med utestående betaling, uten at fjernvarmeleverandørene må ta en for stor økonomisk risiko. KS Bedrift Energi gikk nylig ut med et lignende ønske. En statlig garantiordning vil ifølge foreningen gi stabilitet i en...
Artikkelen er 64 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.