Foto: Øyvind Lie
  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Olje- og energidepartementet opprettholder NVEs godkjenning av miljø-, transport- og anleggsplan (MTA) og detaljplan sammen med utvidelse av konsesjonstiden fra 25 til 30 år for Haram vindkraftverk i Ålesund kommune, opplyser departementet i en pressemelding. NVEs godkjenning av MTA- og detaljplan og utvidelse av konsesjonsperioden var påklaget av daværende Haram kommune...
Artikkelen er 217 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..