Foto: Øyvind Lie
  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Olje- og energidepartementet opprettholder NVEs godkjenning av miljø-, transport- og anleggsplan (MTA) og detaljplan sammen med utvidelse av konsesjonstiden fra 25 til 30 år for Haram vindkraftverk i Ålesund kommune, opplyser departementet i en pressemelding. NVEs godkjenning av MTA- og detaljplan og utvidelse av konsesjonsperioden var påklaget av daværende Haram kommune...
Artikkelen er 217 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.