Helge Rysjedal overtar som sjef i BKK Enotek.
Foto: BKK

Helge Rysjedal er ansatt som ny administrerende direktør i BKK Enotek.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Helge Rysjedal ble først ansatt i BKK Enotek som divisjonssjef for marked og ressurser i november 2018. 49-åringen fra Bergen kom da fra jobben som salgssjef i Siemens, der han gjennom ti år hadde flere ledende stillinger innen prosjektledelse og salg. Rysjedal er utdannet ingeniør, ifølge en pressemelding fra BKK....
Artikkelen er 122 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.