Som følge av koronaepidemien reduserer GE Nett nettleia for både privat- og bedriftskunder med 30 prosent i tre måneder.
Foto: Gudbrandsdal Energi

Gudbrandsdal Energi Nett (GE Nett) reduserer nettleia for både privatkunder og bedriftskunder med 30 prosent i tre måneder.

  • Tekst logo
  • Tore Halvorsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

GE Nett vil bidra i den nasjonale dugnaden mot koronaepidemien gjennom å redusere nettleia for alle nettkunder med ca. 30 prosent for perioden mars, april og mai, som innebærer en reduksjon på ca. 12 millioner kroner, skriver Gudbrandsdal Energi på sin hjemmeside. GE Nett er bekymret for at mange privatkunder og bedrifter vil...
Artikkelen er 85 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.