Semming Semmingsen, konsernsjef i Troms Kraft.
Foto: Marius Fiskum

Betaler utbytte for første gang siden 2011.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Årsregnskapet for 2019 ble godkjent av styret i Troms Kraft tirsdag 24. mars 2020 med et historisk godt resultat, skriver selskapet i en pressemelding. – Vi bokfører nå et resultat etter skatt på 319 millioner kroner, det høyeste overskuddet i selskapets historie. Dette kommer som følge av systematisk arbeid over tid...
Artikkelen er 89 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.