Semming Semmingsen, konsernsjef i Troms Kraft. Foto: Marius Fiskum

Betaler utbytte for første gang siden 2011.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Årsregnskapet for 2019 ble godkjent av styret i Troms Kraft tirsdag 24. mars 2020 med et historisk godt resultat, skriver selskapet i en pressemelding. – Vi bokfører nå et resultat etter skatt på 319 millioner kroner, det høyeste overskuddet i selskapets historie. Dette kommer som følge av systematisk arbeid over tid...
Artikkelen er 89 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..