NVE-bygget ved Majorstua i Oslo.
Foto: Øyvind Lie

– Et bidrag til å redusere behovet for permitteringer hos noen bedrifter.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME) trenger konsulentbistand til syv prosjekter som skal bidra til et effektivt energisystem. - Vi er inne i en tid hvor veldig mange bedrifter har det tøft og mange må permittere ansatte. Vi har klare utredningsoppdrag for næringslivet – og de ønsker vi å gå...
Artikkelen er 470 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.